travelfinder.ro - gaseste vacanta perfecta
office@travelfinder.ro
0332-452.111 0753-129.319

Rezerva Vacanta in sezonul early booking

Noul an incepe de obicei cu rutina ocupatiilor de zi cu zi, insa cei mai multi dintre noi se gandesc la vacanta, la concediile din perioada verii. In turism, anul incepe cu perioada reducerilor, mai exact cu sezonul de oferte EARLY BOOKING. Acesta perioada se caracterizeaza prin multiple reduceri timpurii care apar cu circa 6 luni inaintea sezonului estival. La agentia de turism din Iasi TravelFinder cele mai tentante oferte sunt deja in catalogul actual si pe site-ul acesteia. Cel mai mare avantaj al acestor oferte sunt preturile avantajoase, rezultate in urma reducerilor considerabile fata de tariful standard. Un alt avantaj al rezervarii in acest sezon il rezprezinta diversitatea locurilor de cazare disponibile, cerintele tale putand sa fie respectate datorita ocuparii reduse. Astfel veti avea si suficient timp pentru a planui in detaliu fiecare aspect, veti avea timp pentru a va documenta despre obiectivele turistice din zona, iar la final sa va bucurati maxim de vacanta mult asteptata.
Odata cu alegerea ofertei Early Booking va trebui sa va alegeti perioada, mijlocul de transport (avion, autocar sau masina personala), unitatea de cazare, tipul camerei cat si serviciile de masa.
Nu ai nicio idee asupra destinatiei de vacanta? Agentia de turism din Iasi TravelFinder incepe anul cu o multitudine de oferte EARLY BOOKING care au praguri de reducere de pana la 40%. Pentru sezonul de primavara-vara v-am pregatit oferte cu tarife convenabile: city break Istanbul, Roma, Paris, Barcelona, sejururi in Grecia, Portugalia, Spania, Bulgaria, Turcia etc., circuite, croaziere, excursii la Disneyland s.a.
Indiferent ca va doriti un sejur la mare pe plaja, sau sa explorati orase si culturi unice, acum este perioada cea mai buna sa va rezervati vacanta!

About the Author
Andreea este unul din agentii care are in grija site-ul agentiei de turism travelfinder din Iasi.