travelfinder.ro - gaseste vacanta perfecta
office@travelfinder.ro
0332-452.111 0753-129.319

Tendinte in destinatii de calatorie

Comment are off

Turistii romani isi vor petrece vacanta din acest an in marile orase europene, dar si in destinatii exotice din Asia sau Oceania. Conform unui studiu, cele mai populare zece orase de destinatie pentru  romanii se afla aproape de casa, în Europa. Cu toate aceasta, unii turisti romani au ales sa-si petreaca vacanta in destinatii indepartate din Malaezia si Thailanda.

download Cel mai popular oras este in continuare Londra, Bruxelles ocupa a doua pozitie în clasament, urmat de Milano.

Italia ramâne una dintre cele mai apreciate tari, cei mai multi dintre românii care vor calatori in lume anul acesta alegând orase istorice, la munte sau la mare, precum Milano, Roma, Torino, Venetia, Bologna, Bari, Catania sau Verona. Celelalte tari care ofera calatorilor din România mediul perfect pentru vacante la care au visat intreg anul sunt Marea Britanie (17,32%), Spania (15%), Germania (12%) si Elvetia (3%).

Pe langa orasele europene, românii continua tendinta pornita in urma cu cativa ani si aleg destinatii exotice,  Thailanda, Singapore, Malaezia etc.

Cel mai scump bilet de avion rezervat pentru aceasta perioada vacantelor este în valoare de 960 €, cu destinatia Bangkok (Thailanda), în timp ce pentru cel mai ieftin, cu destinatia Bari (Italia), s-a achitat doar 54 €.
Cand vine vorba despre hotelurile unde romanii se vor rasfata in vacanta, orasele europene si tarile cu iesire la mare conduc clasamentul. Cele mai populare orase, alese pentru sejururi medii de sase nopti, sunt Amsterdam, Barcelona, Paris si Valencia.

Va asteptam la agentia de turism din Iasi TravelFinder pentru a va rezerva vacanta mult dorita!

About the Author
Andreea este unul din agentii care are in grija site-ul agentiei de turism travelfinder din Iasi.